Thursday, January 8, 2009

Treffitkö?!

Vuodenvaihteen hurjastelusta jäi käteen rikkinäisten sukkahousujen ja tyhjän lompakon lisäksi jotain muutakin. Tapasin semmoisen yhden mies-merkkisen ihmisen, hyvännäköisen ja tyylikkään, vähän ongelmaisen oloisen kylläkin. Taisin antaa yhteystietoja, koska eilen tuli puhelinsoitto ja kahvittelukutsu.

Tapasimme mukavassa töölöläiskahvilassa. Juttelimme niitä näitä. Uusien tuttavuuksien kanssa pidän aina silmällä sitä, missä määrin toinen uskaltaa ylläpitää kantsekontaktia. Tämä ei ollut kovin haka sillä saralla varsinkaan aluksi. Jää kuitenkin suli pikkuhiljaa kun löysimme yhteisiä kiinnostuksen kohteita, kuten harvinaiset ja vaikeasti ymmärrettävät elokuvat. Art-house-elokuvista puhuessa tarkastelin hänen ylävartaloaan villapaidan alla ja teetä hörppiessäni vilkuilin hänen lattemukissa kiinni roikkuvia käsiään. Katson aina miehissä, ja naisissakin, käsiä. Ihmisen persoonallisuus ja tapa olla näkyy käsissä ja niiden liikkeissä.

Jään sulamisen mukanaan tuomasta tunnelman muutoksesta huolimatta en ajatellut tästä kovinkaan paljoa, sillä mies-merkkinen asia tuntui kuitenkin välttelevän katsekontaktia ja arvelin ettei hän viihtynyt seurassani, pitänyt minua selvinpäin sittenkään niin kovin kauniina tai havaitsi juttuni äärimmäisen tylsiksi. Olinkin siis mitä yllättynein, kun tämä kieltämättä komea ja sivistyneen oloinen mies sitten tapaamisen loppua kohden täysin sulavasti ehdotti, että menisimme yhdessä katsomaan erään elokuvan josta oli puhetta! Tämähän on selvä treffikutsu, eikö olekin!!

Ajankohtaa ei sovittu vielä. Mutta liitelin kotiin, poskettoman iloisena ja itsetyytyväisenä siihen, että jotakin mies-merkkistä olentoa kiinnostaa spontaanisti sen verran että aloitteellisuutta tapahtuu. Kiinnostaa siis minä!! Itsetuntoni on ollut vähän kurassa viime kuukaudet tosta Olen Ihana Nainen -kohdasta, ja tämä kyllä toimi välittömän piristysruiskeena vaikka ei koskaan päästäisi edes sinne elokuviin asti, saatika siitä pidemmälle.

Hurraa, tämä on hyvä enne alkavalle vuodelle!

2 comments:

Anonymous said...

Oi siistii. Oon ilonen sun puolesta ^^ Kerrothan miten sit käy jatkossa :D !!!

Emilia said...

Belja: Hurraa, tuskin voin olla kertomatta kun näköjään elämäni oleellisin sisältö kuitenkin sitten pyörii sen ympärillä, että on jotain äijiä ja niiltä jotain huomiota :P