Friday, January 9, 2009

Valivalipostaus

Nyt on kuulkaa vakava tylsyysongelma. Olen töissä, eikä täällä ole ollut kerta kaikkiaan mitään tekemistä koko päivänä. Sehän ei ole suunnattoman harvinaista, ottaen huomioon että työnkuvaani kuuluvat lähinnä mitäänsanomattomat hanttihommat joita ensin ei ole ollenkaan ja joita sitten tuodaan kiire-leimalla varustettuna kottikärryllinen juuri silloin kun olen lähdössä syömään/kotiin/lomalle.

Perjantaitunnelma kuitenkin kaihertaa mielessä ja lisää levottomuutta noin tuhat prosenttia. Olen jo selannut netistä niin paljon kaikkea turhaa ettei enää huvita, ja vakavaan itseni sivistämiseen minusta ei juuri nyt ole. En ole vieläkään oppinut pitämään kirjaa kuukautisistani, joten voin vain arvella että tämä kaiken muun päällä ilmentyvä emotionaalinen epävakaus saattaisi johtua siitä että tuo kuukauden paras aika lähestyy. Tai sitten ei. Keksin muitakin syitä.

Kahvihuoneessa teki mieleni käydä itkemään, kun jääkaapissa oli vanhaksi mennyttä maitoa ja sitä pois kaataessani räiskytin samalla vähän paidalleni. Yritän käydä keskusteluja netitse kavereiden kanssa, mutta keskittymiskykyni on kiimaisen apinan luokkaa ja kokonaisten lauseiden muodostaminen on hirveän vaikeaa. Joten terveenä nuorena informaatioajan ihmisenä valitsen valittaa itselleni blogiini aiheesta. Yhyy.

No comments: